Utslagen och avslagen

Jag var så himla trött imorse så jag kom inte till jobbet förrän kvart över åtta. Så en kund som tänkte lämna bokföringsmaterial till mig vid sjutiden blev inte insläppt och chefen trodde att jag var sjuk eftersom jag inte var på plats när han kom till kontoret. Alla är så vana vid att jag börjar jobba extremt tidigt varenda dag. Men imorse orkade jag bara inte. Ganska förståeligt, med tanke på att jag jobbat åtta dagar i rad, levt under stor psykisk press den senaste tiden och haft en extremt tajt deadline att hålla mig till. Nu när det mesta är över behövde jag liksom återhämta mig lite.
 
Gick hem tidigare gjorde jag också. Och när jag kom hem upptäckte jag följande meddelande bland skräpposten på mejlen...
 
 
Vet inte om jag har berättat det, men jag hade ju tänkt tillbringa två veckor i sommar på Ellen Keys Strand. För rekreation på en lugn och harmonisk plats efter vårterminens studier och den hysteriska deklarationssäsongen på jobbet. Men de vill visst inte ha dit mig. :( Visst ser jag deras fina standardformuleringar om att "antalet sökande är stort" och att jag är "välkommen att söka nästa år igen" men eftersom jag är som jag är tar jag det ändå väldigt personligt, det känns faktiskt som ett misslyckande att bli bortvald på det här sättet. Jag trodde verkligen att jag skulle bli antagen.
 
Men men...jag har ju fortfarande en veckas inbokad semester på Gotland i augusti att se fram emot. Och det kan ju faktiskt vara skönt att inte tillbringa typ hela semestern borta från hemmet, en vecka räcker gott och väl.

Kommentarer
Lillasyster

Mmmm, det var synd, men Gotland blir awesome! <3

Svar: Mm, det blir jättebra med Gotland. :)
The Worrying Kind

2014-04-02 @ 07:45:07

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback