Yaoi, tabletter och andra dåligheter

Jag visade lite Junjou Romantica för syrran igår. Hon var måttligt imponerad. Själv är jag så nerdekad i Yaoi-träsket att jag knappt reagerar på inslagen av sexuellt tvång, åldersskillnader-på-gränsen-till-pedofili-relationer och dylikt längre. I think I need some help...
 
 
Och när vi ändå är inne på beroenden. Min astma- och allergiläkare ringde idag (jag stängde dörren till mitt arbetsrum och kröp upp i min besöksstol och kramade mobilen i min svettiga hand i sisådär en kvart innan han äntligen ringde - fan, vad jag hatar att vänta på samtal!) och beordrade mig att börja ta en ny medicin. En tablett varje kväll. Suck.
 
 
Inte för att jag har något emot mediciner (med tanke på det receptbelagda tablettberg jag häver i mig dagligen) men det känns himla jobbigt att jag måste ta den just på kvällen och inte på morgonen tillsammans med mina andra tabletter. Visst, jag tar redan Imovane på kvällen...men det är ju på en helt annan nivå (det är liksom inte en tablett jag direkt riskerar att glömma att ta, om man säger så).
 
 
Innan jag inledde denna nya medicinering kastade jag ett öga på bipacksedeln...vilket jag rätt snart insåg var en jäkligt dum idé. De vanligaste biverkningarna är visst magont och huvudvärk...vilket ju bara det känns himla jobbigt. Men sedan följde en lååång lista med övriga biverkningar - såsom trötthet, rastlöshet, ängslan, stress, yrsel, sömnsvårigheter, hallucinationer, mardrömmar, självmordstankar...och så vidare, och så vidare. Vad i HELVETE liksom - kan en medicin bli mer olämplig för mig?! Hur fan tänker en läkare som skriver ut en sådan tablett till MIG?!?
 
 
Nåväl...jag får väl ta den ett tag och se hur den påverkar mig...och verkar saker och ting gå alltför mycket åt helvete är det väl bara att jag slutar med den...antar jag?

Kommentarer
Lillasyster

Eeeh? Det tycker jag inte låter som en tablett du bör ta :O kram <3

2013-11-12 @ 23:38:10

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback