Tur att nätter tar slut

Jag vaknade vid ettiden inatt och hade svårt att somna om. Och då är det ju bra att man har en gullig lillasyster med fucked up dygnsrytm som inte ens har gått och lagt sig vid den tiden och som en sömnlös liten Malin kan ringa till och prata med en stund. :)
 
Sedan somnade jag om. Och drömde vidrig mardröm som fick mig att vakna med råångest. :S Jag ville bara lägga mig ner och tyna bort...men istället tog jag mig samman och gick upp och åt frukost.
 
De mystiska lådorna igår kväll visade sig förresten innehålla alkohol. Väldigt mycket alkohol. Lite väl mycket för att Farbror Blå skulle godta förklaringen att det var för personligt bruk. ;) Jag blev nästan lite besviken faktiskt. Jag menar, det hade varit bra mycket mer spännande om lådorna innehållit knark eller vapen, som jag först trodde. :P Fast...vid närmare eftertanke vill jag nog egentligen inte ha det riktigt SÅ spännande i området där jag bor faktiskt. :O

Kommentarer
Lillasyster

Aaaw mitt hjärta, klart du får ringa <3 <3 <3

2013-11-04 @ 10:27:47

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback