Tacos, flickor, nattsömn och studienarkomani

Idag var jag hembjuden på lunch hos världens finaste syster. Tacos, som jag inte ätit på jag-vet-inte-hur-länge. Jättegott! Jag känner mig så ompysslad. :)
 
Dagens lunch.
 
På väg hem från jobbet fick jag syn på en tjej som jag är 99 % säker på var Neptune...så då gick jag en lång omväg, hellre än att möta henne. Det är jobbigt, det här med pirr-i-magen-känslor. Ibland önskar jag nästan att jag kunde återgå till den där romantikkänslomässiga avtrubbningen jag befann mig i under sisådär ett års tid efter L. På sätt och vis var det rätt skönt...att inte längta, inte vilja, inte känna. Så himla okomplicerat! Att det jag känner nu är så half-assed gör ju inte precis saken bättre...jag vill absolut inte ha något förhållande (never again!) eller att någon kommer "för nära", men samtidigt kan jag inte låta bli att känna att det skulle vara trevligt att ha en flicka som ville hålla om mig och kyssa mig ibland (men inte för ofta och inte mer än så).
 
Sailor Neptune och Sailor Uranus.
 
När jag kom hem från jobbet låg en lapp från hyresvärden på hallmattan...
 
 
...och jag tog förstås genast åt mig. Jag gör alltid det av sådana här allmänna tillsägelser, även om jag rent logiskt vet att de inte är riktade till mig. Jag menar, jag är ju inte ens VAKEN under den tiden när det ska vara tyst här i huset (så jag kan omöjligt störa mina grannar då). Hm...det skulle vara på morgonen i så fall, jag går ju i regel upp vid halv sex varje dag...men jag antar att det främst är ljud på kvällarna som avses här? Jag blev förresten väldigt förvånad över den här lappen, för jag har inte upplevt några störningsljud...vilket i och för sig kan bero på att jag redan tidigt på kvällen försätter mig själv i ett stadium där jag inte reagerar på något annat än kissen, mardrömmar och väckarklockan. ;)
 
Nu ska jag sätta mig och brottas med Judith Butler & co en stund. Egentligen vill jag sooova...men det går inte, för jag har deadline på sista uppgiften i genuskursen på torsdag. Mamma och jag pratade om det här igår, att det nog egentligen inte är så bra att jag pluggar såhär mycket (75 %) vid sidan av mitt heltidsjobb, att det riskerar att bli för mycket för mig. Jag lovade att "nästa termin ska jag bara plugga 25 %"...men det tog mamma med ganska så många nypor salt (för hon har visst hört det förut).

Kommentarer
Per

Och jag som tänkte bjuda på tacos på fredag - får tänka om! ;-)

2013-11-05 @ 22:15:52
URL: http://pereriksson.blogg.se

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback