Söndagmorgon

Jag somnade inte om förrän bortåt sju (efter att ha slösurfat, läst volym två av Junjou Romantica, ringt och väckt min stackars syster och provocerats av kissens söta snarkningar - vad fan har hon så lätt att somna om för?!) och vaknade någon timme senare, fortfarande zombietrött men med en känsla av att det nu faktiskt var dags att gå upp.
 
Dagens program (när jag väl lyckas slita mig från den här beroendeframkallande burken som kallas dator) består av att duscha, handla, plugga, äta middag hos syrran och gå på kvällens show. Chefen föreslog lite skämtsamt i fredags att jag skulle komma och jobba några timmar idag (han vet att jag hatar söndagar och behöver någonting att fördriva tiden med då) och jag sa att jag kanske skulle göra det...men det trodde han inte på och det tror inte jag heller på längre, åtminstone inte vad gäller idag - men någon annan söndag kan det säkert vara en bra lösning (när jag inte är fullt lika uppbokad).
 
Hoppas ni får en fin söndag utan ångest! :)
 
PS. Ni har väl inte missat Taylors senaste video...
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback