Psykfallet går till tandläkaren

Det där mötet igår gick inget vidare. Jag blev liksom helt nollställd i hjärnan när jag skulle prata med den potentiella kunden. Tack och lov hade jag en kollega med mig under mötet, och hon fick ta över en hel del och styra upp det hela.
 
Imorse var jag hos tandläkaren. I bokhyllan i väntrummet fanns det en bok med titeln I dödens väntrum...det tyckte inte jag var så himla psykologiskt faktiskt. :P Inte för att jag själv har tandläkarskräck (jag tycker tvärtom att det är riktigt ROLIGT att gå till tandläkaren) men det finns ju säkert många andra som har det. Det som gör mig mest nojig när det gäller att sitta i tandläkarstolen är att de kan se rätt in i min näsa, där det i princip alltid finns en massa snor på grund av alla mina allergier. Det är himla ångestframkallande för mig...men annars trivs jag riktigt bra i tandläkarstolen.
 
Jag biter ihop så satans mycket när jag sover (det är väl en ångestgrej, antar jag), så jag har lyckats bita loss en bit av ena framtanden. Det var ett tag sedan, jag kommer inte ihåg exakt när det hände...men idag tog i alla fall tandläkaren fram en maskin med sandpapper på och slipade lite så nu har jag relativt raka och fina tänder igen. :)
 
So far, so good. Men sedan sa han att han vill att jag ska komma tillbaka efter jul för att dra ut ännu en visdomstand. :O Jag ser inte riktigt vitsen med det, jag har liksom inga problem med den, den gör inte ont och den har bara precis börjat kika upp ur tandköttet...men tandläkaren stör sig tydligen extremt mycket på den där tanden, så den 16 januari ska den grävas fram och dras ut. Punkt slut.
 
Den 16 januari?! Det är Lyckopillrets födelsedag och på dagen exakt två år sedan jag kom till Körsbärsdalen som praktikant. Borde inte det vara en dag av GLÄDJE och inte av extrem smärta?! :O Suck...
 
Men om vi ska se det från den ljusa sidan kommer jag knappt kunna äta någonting efter den där operationen, jag kommer i princip bara kunna sörpla i mig lite drickyoghurt med hjälp av sugrör - vilket kommer leda till att jag går ner ett par kilo i vikt. En inte alltför oangenäm tanke för någon som är så fixerad vid sin vikt som jag är.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback