Lördag hos vraket Malin

Jag hade tänkt gå upp tidigt idag och plugga-plugga-plugga...men jag orkade inte, utan tog sovmorgon istället. Och när jag väl gick upp kändes det fortfarande som om jag skulle kunna sova en hel vecka i sträck - den känslan har förresten inte gått över än. Utbrändhet, here I come...
 
När jag äntligen pallrade mig upp sorgtittade jag på några Junjou Romantica-klipp på YouTube...och sedan trippade jag iväg till affären och köpte en hel kasse med fikabröd och gick på överraskningsvisit hos finaste favvosyster. :)
 
Väl hemma igen pluggade jag faktiskt lite grann. Sedan halvslumrade jag en stund (globala omsorgskedjor är inte sådär jätteuppiggande...speciellt inte i kombination med att ligga nerbäddad i en säng i ett mörklagt rum och läsa om eländet). Och sedan...eh, sedan hade jag tänkt fortsätta plugga (jo, jag hade verkligen tänkt det!!!), men...eh...jag halkade visst in på en sajt där man kan läsa vartenda seriealbum av mangaversionen av Junjou Romantica. Gratis. På engelska. Med högupplösta bilder. #NOSEBLEED... (Det tog dock en stund innan jag fattade att man skulle kolla på bilderna från höger till vänster...fram till dess var händelseförloppet och dialogerna ganska förvirrande.)
 
Usagi är på många sätt jäkligt scary och osympatisk och hans sätt att hantera Misaki balanserar ofta på den hårfina gränsen till övergrepp (faktiskt ännu mer i mangan än i animen)...så varför kan jag inte låta bli att tycka om honom?!
 
Kära nån...nu får det räcka för idag. Med plugg, med Yaoi, med allt...jag vill bara lägga mig och sooova! Imorgon är en annan dag...då jag förhoppningsvis känner mig piggare...och då syrran och jag ska gå och titta på Magnus Betnérs och Soran Ismails show (den börjar halv åtta och håller på till långt-efter-läggdags, så det vete fan hur jag ska orka med det, men det får jag göra helt enkelt). For now...night-night!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback