Inre konflikt

Lilla Malin: Oj, nu är det ju inte många timmar kvar av arbetsdagen och sedan får jag gå hem och titta på Junjou Romantica. Wohoo!
 
Stora Malin: NEJ, sedan får jag gå hem och PLUGGA. Jag var på universitetsbiblioteket tidigare idag och hämtade litteraturen jag reserverat, remember? Så nu kan jag inte längre skylla på att jag "inte har böckerna".
 
Lilla Malin: Ameh, ååååhh!! Jag kan väl läsa en annan dag istället? Jag har faktiskt mens. Det är SYND om mig! Jag behöver få göra något ROLIGT!
 
Stora Malin: Var en duktig flicka och läs några kapitel, så blir det belöning i form av fyra avsnitt Junjou Romantica sedan.
 
Lilla Malin: Men om jag INTE är en duktig flicka så hinner jag ju faktiskt se hela ÅTTA avsnitt innan det är läggdags...
 
Stora Malin: MALIN!!! Det är en och en halv vecka till deadline och jag vet vilken jävla råångest jag kommer ha om jag måste sitta där och panikanalysera timmarna innan inlämningsmappen stängs. Skärpning nu!
 
Lilla Malin: Suck! Ja ja...jag SKA plugga. En stund...

Kommentarer
Lillasyster

Aaaaw <3 Hoppas Lilla Malin får choklad iaf <3

Svar: Jadå, Lilla Malin fick hela TVÅ chokladkakor...så det är lugnt. :-) <3
The Worrying Kind

2013-11-13 @ 13:25:39

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback