Blodfontänen Malin

Nog för att röd var min favoritfärg när jag var liten (och börjar bli det igen, efter några år av utsvävningar mot svart, vitt och lila). Och nog för att "nosebleed" är något mycket positivt (för att inte säga ÖNSKVÄRT) i Yaoi-sammanhang. Och nog för att "Red" är en alldeles underbar låt, av en alldeles underbar artist. Och nog för att jag har en blodig historia av självskadebeteende bakom mig.
 
Men att mina näsdukar den senaste tiden blivit alldeles röda när jag använt dem - det har jag ytterst svårt att se som någonting bra.
 
Att det kommer mensblod en gång i månaden är ju något jag helt enkelt måste acceptera. Och att det blöder ur rumpan ibland har jag börjat vänja mig vid (läkarna säger dessutom att det inte är något farligt, även om de inte heller kan hitta någon logisk förklaring till de där blödningarna). Men ska det nu börja flöda blod ur min NÄSA också?! Vad faaan...gimme a break!

Kommentarer
Lillasyster

Stackars gumman <3 puss

2013-11-27 @ 11:26:16

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback