Slappardag

Det är snart kväll, men vad har jag gjort hela dagen egentligen? Tittat på Sailor Moon hela förmiddagen och sovit större delen av eftermiddagen. :P Det känns inte sådär himla effektivt och duktigt...men jag tycker faktiskt att jag förtjänar en slappardag, efter min intensiva vecka i Stockholm. :)
 
Nu blir det snart mer Sailor Moon. Och sedan ska jag väl gå och lägga mig för natten. Vilken ansträngande dag! ;)
 

Kommentarer
Livrädd

Jag läste just i min dagbok från gymnasiet. (Otroligt hälsosamt beslut, verkligen.) Fastnade för det här avsnittet om dig:

"Hon har varit på bra humör. Lovade sig själv att vara det den här veckan eftersom hon träffade Patrik i fredags och Ola Salo var med på Grammisgalan i måndags. Dessutom har hon huvudet fullt av sin revolution, min också för den delen men hon är ledare. Turbulensrörelsen ska förändra samhället radikalt."

Så mycket har förändrats och så mycket är sig likt. Jag minns inte alls att vi skulle göra revolution.

Unnar dig verkligen en slapparhelg. KRAM

Svar: Kära nån, du är verkligen träffsäker i dina beskrivningar. Det där känns verkligen som jag på gymnasiet...och till viss del även nu. :D

Men hallå, kommer du inte ihåg Turbulensrörelsen?! Jag skrev ju värsta manifestet som blev publicerat i samma bok som din text...och sedan tog folk kontakt med mig på Helgon.net för att de ville vara med i revolutionen...!

När kommer du till Norrköping så man får träffa dig?? Påsk? Du kanske vill följa med och träffa YOHIO då..? ;)

Hur som helst...ta hand om dig, och läs inte för mycket gamla dagböcker - det kan till viss del vara kul men oftast är det mest plågsamt. KRAMAR
The Worrying Kind

2013-03-25 @ 00:41:46

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback