Vrak

Chefen misstänker att jag håller på att gå in i väggen. Jag misstänker att han har rätt.
 
Igår gick jag hem redan vid tvåtiden. Jag var så satans trött, jag kände mig hängig och febrig, jag klarade inte av att jobba mer. Chefen hade inga invändningar. Han sa att det nog har blivit lite för mycket för mig, att det lätt blir så i det här yrket, och att jag gjorde bäst i att gå hem och vila.
 
Och det gjorde jag. Jag gick hem och lade mig i sängen och tittade färdigt på fjärde säsongen av Buffy. Och sedan sov jag i ett halvt dygn.
 
Nu känner jag mig mer utvilad än på länge. Hoppas att jag kommer klara av att jobba hela dagen idag och imorgon nu bara. Jag vill inte att chefen eller mina kollegor ska tro att jag är svag.
 

Kommentarer
Jessica

Hej! Vad skönt att du fick gå hem tidigare, för du mår ju uppenbarligen inte så bra :/ det är ingen som tror att du är svag, har man feber så har man feber och håller du på att gå in i väggen så ska du akta dig och sätta stopp! Du får vara rädd om dig själv. Det är ju kroppens sätt att säga att du jobbat/gjort alldeles för mycket. Om du skall kunna orka jobba vidare sen resten av livet så är det bara att du försöker ta det lugnt och lyssnar på din kropp. Lött att säga, men vill ditt bästa. Kram Jessica

Svar: Tack så mycket, fina du. :-) Dessvärre har jag asmycket att göra den kommande veckan...men efter det har jag fyra veckors semester...jag får försöka härda ut till dess. Kram
The Worrying Kind

2013-07-25 @ 08:45:20
Lillasyster

Mitt hjärta, man får vara svag ibland. Ska krama på dig sen <3

Svar: Jag vet...men JAG vill inte vara svag. :-/ KRAAAAM <3
The Worrying Kind

2013-07-25 @ 10:29:53

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback