Trööött!

Jag är så fruktansvärt trött hela tiden. Imorse kom jag en timme senare än vanligt till jobbet - och jag gick även hem en timme tidigare vanligt. :O Sex timmars arbetsdag, here we go...mer orkar jag inte (åtminstone inte idag).
 
Nu har syrran gått hem från mig och sina hembiträdessysslor här, och jag sitter i ensamheten och känner en begynnande kvällsångest mitt i zombietröttheten. Idag är det bara en månad kvar tills syrran och jag åker till USA och jag är så ängslig för att någonting kommer gå på tok, att jag har missat någonting i planeringen, att jag kommer bli besviken.
 
Har precis läst ut Den andra systern Boleyn och det var ju inte heller speciellt upplyftande. Nu visste jag ju redan på förhand att historien skulle sluta med att en samling bögar och en ambitiös kvinna skulle avrättas...men det kändes ändå himla nedslående att läsa om det. Men det är väl bara att vara tacksam över att man lever i Sverige i nutiden och inte vid det engelska hovet under 1500-talet.
 
Nu blir det Imovane och sängen och imorgon ska jag visa mig från min allra piggaste och gladaste sida på jobbet. Lika kameleontaktig som Anne Boleyn.
 
You're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in then you're out
You're up then you're down

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback