Sista rycket innan semestern

Idag är sista dagen för att skicka in 1231-årsredovisningar till Bolagsverket. Och jag såg minsann till att de sista av våra kunders årsredovisningar kom in idag. Herregud, vilken lättnad det var! Där sparade vi X antal tusenlappar i onödiga förseningsavgifter...
 
Och när jag ändå var inne i ett effektivitetsflow passade jag på att slänga ihop två bokslut också. Två ganska små bokslut, men ändå. Himla duktigt av mig! :)
 
Och imorgon jobbar jag min sista dag innan den fyra veckor långa semestern. Det känns konstigt, men bra. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon. Mest kolla att allt är okej, så att jag kan vara borta ända till september(!) utan att behöva tänka på en massa jobbgrejer under tiden.
 
Nu ska jag stänga av datorn (för det åskar) och gå och lägga mig i sängen (för jag är trött) och spela Wordfeud (för det har jag blivit beroende av). It feels like a perfect night...
 

Kommentarer
Lillasyster

It's a party in the USA! Vi ska ju ha så roligt, gums! Ska lära dig att ha semester på riktigt! :D

2013-07-31 @ 18:52:18

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback