En fredag av pannkakor, mumintroll och bögar

Vill bara meddela att jag fortfarande lever och att jag klarade mig igenom veckans två sista arbetsdagar utan några större missöden. Jag plågade mina stackars kollegor genom att lyssna på "Crash And Burn" med Savage Garden om och om igen utan avbrott hela de två dagarna...men det fick de faktiskt stå ut med, för jag behövde lyssna på den.
 
 
Igår bjöd chefen ut oss på lunch - och jag beställde pannkakor. Både kollegorna och restaurangpersonalen skrattade åt mig. Men det gjorde faktiskt ingenting. Jag tycker om pannkakor, jag var sugen på det - och dessutom vågade jag inte beställa någon av de andra vegetariska rätterna för de svämmade över av nötter och stenfrukter och annat som är jävligt olämpligt att jag får i mig.
 

Avslutade gårdagen med att titta på en av Mumin-filmerna med syrran. Väldigt gulligt och avkopplande. En komet var på väg mot Mumindalen och skulle förinta allt och alla...men muminfamiljen tog det med ro. Ingen anledning att hetsa upp sig i onödan liksom. Och allting slutade faktiskt lyckligt, kometen passerade förbi jordklotet utan att orsaka alltför mycket förödelse.
 
 
Men även om det var himla rofyllt, hade jag ändå problem med att somna sedan. Till slut fick det bli Imovane. Och i mitt fnittriga höga tillstånd fick jag plötsligt lust att se ett avsnitt av Queer as Folk. Men det skulle jag förstås inte hinna innan jag slocknade. I sådana lägen är det himla praktiskt att ha en dutt-dutt-telefon nära tillhands, med tillgång till YouTube och alla dess härligheter...
 
 
Högheten medförde i vanlig ordning vissa koordinationsproblem, så det tog ett tag att stava mig igenom de önskvärda sökorden. Och för varje klipp jag klickade mig in på kom det upp en jäkla ruta om olämpligt innehåll som jag måste godkänna att jag verkligen ville titta på, och det var ju också himla besvärligt i mitt höga tillstånd.
 
Efter en natt av de numera allt oftare förekommande mardrömmarna om syrrans och min nära förestående resa till det stora landet i väst har jag nu vaknat upp till en ny dag. En dag när jag ska träffa Livrädd och kanske försöka skriva lite. Och imorgon ska jag träffa min stödperson. Det blir nog en trevlig helg. :)
 
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback