De bredde på med så mycket smicker att det tog några genomläsningar innan jag upptäckte att de titulerat mig "Mr"

 
...och så vidare och så vidare i en ändlös ström av smicker och fjäsk. Så småningom (men det var så långt ner att det inte kom med när jag screenprintade) svarar de faktiskt på min enkla fråga huruvida det kommer bli problem med biljetterna jag beställt eftersom jag råkade byta plats på två bokstäver när jag angav min adress (självklart oroar sig The Worrying Kind över sådana saker och måste få svart på vitt att allting verkligen är okej). De lovade att det inte kommer att bli några problem. Och sedan fortsatte de att skriva ytterligare några rader om hur mycket jag betyder för dem.
 
Kära nån, vad det kommer bli trevligt att resa med Greyhound-bussarna mellan San Francisco och Los Angeles! Just efter att jag läst detta mejl var bussresorna nästan det jag såg fram emot mest med USA-trippen. Jag är så satans lättpåverkad... :P
 
Jag undrar förresten om Malin låter som ett manligt namn i amerikanska öron? Eller om det helt enkelt är patriarkatet som sticker upp sitt fula tryne och får i övrigt mycket trevliga supportmänniskor att utgå ifrån att alla de har att göra med är män? Det tål att tänkas på.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback