Stunder av mörker, stunder av ljus

Jag tror att jag engagerar mig lite för mycket i mitt jobb. Inatt vaknade jag vid tretiden och låg och vältrade mig i ångest över alla kunder och arbetsuppgifter och deadlines. :bigeyes: Har tagit Imovane varenda kväll i typ två veckor nu (förutom i lördags, när jag sov hemma hos mamma och hade glömt tablettasken hemma i medicinskåpet, då trodde jag fan aldrig att jag skulle kunna somna - och att jag var alldeles uppskruvad över YOHIO var ju inte heller något som direkt underlättade insomnandet). Jag inser att jag måste börja ta det lite lugnt. Men hur fan ska det gå till? :question: Det vilar ett gigantiskt ansvar på mina axlar, nu när chefen ska vara sjukskriven i X antal veckor (han ska opereras på måndag) och en kollega kommer att sluta snart och det kommer komma en praktikant och en nyanställd som måste tas omhand. Och så alla kunder som rycker och sliter i en och vill ha sin bokföring klar nu nu NU...
 
 
Nåväl. Nu är det i alla fall helg. Får ta tag i allt det där på måndag, nu ska jag bara ta det lugnt. :)
 
Det blev ingen klippning på hemvägen idag heller. Istället smet jag in på ett bokantikvariat och spontanhandlade två kassar fulla med böcker. :P Jag fick syn på en viss bok i skyltfönstret och kände att jag bara MÅSTE köpa den (jag hade liksom redan alla andra böcker i den serien)...men när jag väl kom in i detta bokparadis kunde jag förstås inte nöja mig med bara en enda bok, utan det blev som sagt "några" till. ;) Och som om det inte vore tillräckligt fantastiskt att få hem så många nya böcker, innebar vistelsen i butiken även ett uppsving för mitt sociala självförtroende. Jag småpratade med personalen och kände mig fan riktigt NORMAL. :O :D :thumbup:
 
 
Väl hemma ringde mamma. Och gav mig en riktig chock. :O För hon berättade att hon och hennes sambo var extremt nära att råka ut för en bilolycka imorse. :bigeyes: Bara någon millisekund, bara någon halvmeter...så vill jag inte ens tänka på vad som kunde ha hänt. :bigeyes: ;( Vad är det för jävla idiot som får för sig att göra en omkörning när det både är dåligt väglag och skymd sikt?! Somliga människor borde inte få ha körkort. :mad:
 
 
Fy...men nu ska vi inte tänka på hur illa det kunde ha gått, utan glädjas åt att det faktiskt gick bra. :thumbup:

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback