Natten och morgonen

Igår kväll gick jag och lade mig redan halv åtta - och somnade utan Imovane! Sedan vaknade jag i och för sig flera gånger under natten - några gånger för att jag drömde mardrömmar, såsom att jag var en judinna i andra världskrigets Tyskland och följaktligen levde i ständig skräck för att jag eller någon i min familj skulle bli mördad, och några gånger för att den lilla terroristen jag bor ihop med har lite svårt att förstå att människor och katter har lite olika sovvanor och därför vräkte ner saker från nattduksbordet för att få mig att vakna och för att hindra mig från att somna om när jag väl hade vaknat. Suck.
 
Och sedan kom morgonnyheterna. Att det inte är våldtäkt att tvinga in en hand i en tjejs underliv och att det är helt okej att stänga in grisar i burar där de knappt kan röra sig bara man inte gör det mer än arton veckor om året. WTF?!? Man blir ju inte direkt piggare av att höra sådant skit...

Kommentarer
Lillasyster

Vad faaaaan!!?

2013-02-21 @ 11:23:43

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback