Hit men inte längre

VAAA?!? :O
 
Ungefär så var syrrans reaktion när jag upplyste henne om att jag sitter och nätflörtar. :P Fast "flörta" är väl kanske att ta i lite. Jag bara utbyter trevliga fraser med andra flator. Nothing more, nothing less. Men det räcker bra för mig.
 
Mina mediciner har gjort mig rätt känslomässigt avtrubbad och i det närmaste asexuell, och tidigare dåliga erfarenheter har gjort mitt hjärta alldeles för ömtåligt.
 
 
Några halvanonyma, oskyldiga meningar på ett flatforum. Det är fullt tillräckligt.

Kommentarer
Lillasyster

Lillasyster fyller på med många hjärtan i kärlekstanken (och Muminplåster) <3

Svar: <3
The Worrying Kind

2013-02-10 @ 21:47:02
Kristin

Mina vänner brukar också reagera så när något liknande händer, haha! Är inte heller så flirtig av mig, har mycket med medicinerna att göra här också gissar jag. Så stor igenkänningsfaktor där..! ;)

Svar: Ibland blir jag faktiskt orolig...det känns inte riktigt normalt att vara såhär ointresserad. :-S Det är bara att hoppas att det går över om jag någon gång väljer att sluta medicinera (som om det någonsin kommer hända).
The Worrying Kind

2013-02-12 @ 23:25:10
Kristin

Nä, jag vet.. :/ Normalt är det nog inte. För mig har det varit såhär så länge dock att det känns 'normalt' för mig. Men visst önskar man att det vore annorlunda..!

2013-02-13 @ 12:54:10

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback