Det är långt ifrån klippt

Jag hade tänkt gå och klippa mig efter jobbet idag. Jag hade med mig hårborste i väskan och allting (man kan liksom inte gå in i en frisersalong och se ut som fan i håret) och jag ville verkligen klippa mig. Så på hemvägen gick jag en annan väg än den jag brukar, saktade ner utanför salongen, fick ögonkontakt med receptionisten - och skyndade därifrån. Suck. Jäkla ångestmonster! :( Men men...får väl ha lugg som hänger ner i ögonen ett tag till. Än så länge ser jag inte ut som en luffare i alla fall - snarare lite emo, och det känns ju helt okej. :)
 
Bortsett från klippningsmisslyckandet (och en djävulsk mensvärk), har Emo-Malin haft en riktigt trevlig dag idag. :thumbup: Jossi kom förbi Körsbärsdalen imorse när jag var ensam, och vi hade en riktigt fin pratstund. Han sa bland annat att jag påminner en del om hans flickvän - vilket jag utgår ifrån är en komplimang. Men det som gjorde mig mest glad var något som jag tyvärr inte kan återge här, eftersom det rör sig om hemliga interna företagsgrejer. Jag blev väldigt rörd, och bestämde mig slutligen för att jag faktiskt tycker om Jossi (och att jag nog borde sluta kalla honom efter förrädaren i Bröderna Lejonhjärta).
 
I övrigt har det varit ännu en dag präglad av YOHIO. Min nuvarande spellista innehåller exakt fyra låtar - samtliga av denna underbara pojke. Och dessa fyra låtar går om och om igen hela dagarna i mitt arbetsrum. Jag tycker nästan (men bara nästan) lite synd om mina kollegor. ;)
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback