Bokföring och bögar...vad ska man annars ägna sin lördag åt?!

Har tillbringat denna lördag i tvättstugan samt med att gå igenom och försöka reda ut en förenings bokföring för hela 2012. Och för att det inte skulle bli för tradigt varvade jag med lite Sims-spelande. ;) Idag har jag bland annat låtit Brian Kinney flytta in i ett av kvarteren...
 
 
Har inrett en del av hans takterass till konstnärshörna åt Justin. Dock så finns det ju en spärr i Sims som gör att tonåringar och vuxna inte kan ingå intima relationer, så jag har inte brytt mig om att skapa någon Justin-sim (än). :S Får väl göra en vuxenvariant av Justin istället, antar jag.
 
Nåväl. Nu får det räcka med både Sims och bokföring för idag. Nu fortsätter Malins lilla bögfest på annat håll...i form av Melodifestivalen. :D

Kommentarer
Anneli Johansson

Sims är så jävla bäst! Man är så mäktig, och allt är så enkelt och bra. Där har man kontroll på ungefär allting, men det egna livet är helt käpprätt åt helvete. Hehe.

Svar: I know...älskar Sims! :D
The Worrying Kind

2013-02-25 @ 22:14:57
URL: http://lolland.blogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback