Alla hjärtans dag i Körsbärsdalen

Mysdag på jobbet. :) Det började med att en kollega gav mig en chokladbjörn...
 
 
...som jag hade tänkt spara, men som på något mystiskt sätt blev uppäten under dagen. Jag antar att jag själv är huvudmisstänkt, eftersom jag fick chokladfläckar på både kinderna, klänningen, skrivbordet och bokföringen. ;)
 
På eftermiddagen kom chefen och hälsade på, för första gången sedan hans operation i måndags. Jag hälsade honom med ett "vad gör du här, du ska ligga hemma och vila!" och sedan hjälpte jag honom att byta SIM-kort i mobilen. Han gav oss en ask geléhjärtan och sa åt oss att jobba ordentligt. :P
 
 
Jag och de andra "flickorna" har pratat en del om relationer idag. Eller, jag har väl i ärlighetens namn mest lyssnat medan de andra har pratat. Det kändes väldigt bra att få höra om deras privatliv, det kändes som att jag kom dem lite närmare (även om jag själv knappt sa ett ord). De sammanfattade det hela med visdomsorden "Malin, akta dig för äldre män!" och jag tänkte i mitt stilla sinne att jag inte löper någon större risk, men jag sa inget.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback