Utmattande

Syrran och jag gick på stan igår. En ytterst dum idé! Det var ju både Lördag Efter Lön (för många) och Lördag Innan Jul. Det var alltså extremt mycket folk på stan. Och dessutom drällde det av sverigedemokrater och tiggare och annat pack som ville ha ens uppmärksamhet. Och köerna till kassorna i affärerna var så sanslöst långa att jag höll på att få krupp. Och det var en sådan trängsel, ett sådant virrvarr, en sådan hysteri - det var hemskt! Yrsel, panik, svettningar, andningssvårigheter...jag ville bara springa hem igen (syrran höll fast mig och talade lugnande till mig för att förhindra detta).
 
Väl hemma igen föll jag ihop på sängen och blev liggande där i flera timmar, fullkomligt utmattad. Jag orkade verkligen inte göra någonting. Så jag bara låg där, tills det blev kväll - då gick jag upp och tog mina kvällsmediciner och sedan gick jag och lade mig igen.
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback