Connection

Det är tidigt på söndagsmorgonen (runt klockan fyra) och jag är vaken och alldeles för pigg för att somna om. Tur att jag har dutt-dutt-telefonen att leka med.

Jag fick panik i fredags kväll när jag insåg att de amerikanska eluttagen skiljer sig från de svenska och att jag därför inte skulle kunna ladda mobilen och följaktligen varken kunna ringa mamma, kolla klockan eller fota.

Igår gick vi därför till receptionen och jag svamlade något om att "my cellphone is running out of battery but I realized my adapter doesn't fit the...eh..." och den vänliga damen i receptionen gick genast och hämtade en kartong full av tekniska prylar som jag fick rota runt i och låna det jag behövde. Och som ni märker fann jag en liten vad-det-nu-heter som jag kunde koppla in min laddare i.

Hm. Jag konstaterar just att våra grannar tydligen hade en lyckad lördagskväll för det hörs ytterst pinsamma sexljud från rummet intill. Syrran och jag ligger här och lyssnar och fnissar.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback