Ängslighet föder dumma frågor

Idag har syrran och jag gått på stan. Jag har ställt dumma frågor till personalen på banken ("Kan jag använda mitt MasterCard i USA?") och till personalen i Telia-butiken ("Vilka inställningar ska jag ha i mobilen när jag sitter på flygplanet?") och till personalen på valutaväxlingskontoret ("Går det att hämta ut dollar här?"). Och så har syrran och jag kört Google Maps Street View i kvarteret kring hotellet där vi ska bo och konstaterat att det ser jättemysigt ut. Och jag har hämtat upp resväskan ur källaren och pyntat den med barnsliga reflexer och dylikt för att tydliggöra att den är min och ingen annans.
 
Så jag antar att jag är redo nu?! Något ditåt i alla fall.
 
Eller, jag vet inte förresten. Med tanke på att jag blir alldeles överväldigad av det faktum att jag håller dollar - riktiga amerikanska dollar! - i min hand är jag kanske inte riktigt redo trots allt. Men det måste jag vara. För vi åker på fredag. Gaaaaah!
 
Men det ska bli underbart. Underbart! Jag längtar...även om jag är skräckslagen. Jag skulle vilja be Ångestmonstret stanna hemma, men jag antar att den fulingen tänker följa med som fripassagerare (och om jag ber flygpersonalen att inte släppa ombord fanskapet så lär jag väl betraktas som totalt sinnesrubbad och kanske inte få följa med jag heller).
 
Andas, Malin! Andas! Det kommer bli bra, det här. Bara jag kommer ihåg att andas (och om jag glömmer det så finns ju syrran där och kan påminna mig).
 
Gatan utanför hotellet. Palmer! Fatta - PALMER! Och vi kommer knappt kunna gå tio meter i kvarteret utan att se minst en regnbågsflagga. Ååååh...jag finner inga ord!

Kommentarer
Lillasyster

Inte dumt att fråga, bara dumt att låta bli :)

Andas, mitt hjärta, andas och tänk på att de första vi möter utanför hotellet kanske är ett par bögar ;)

puss, sötunge <3

Svar: Hihi, jaa! :-D
The Worrying Kind

2013-08-13 @ 18:51:45

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback