Pengar och monster och andra shoppingdilemman

Jag hade en jättemysig dag på stan igår med mamma och syrran. :) Min plånbok hade det dock inte fullt lika mysigt. När jag loggade in på internetbanken för en stund sedan insåg jag att gårdagens shoppingtur kostade mig nästan 2 000 kronor! :O Men som syrran mycket riktigt påpekar så har jag ju faktiskt råd...jag är inte en fattig student längre, jag tjänar faktiskt pengar. När ska denna djupt rotade hålla-hårt-i-pengarna-mentalitet till fullo släppa sitt grepp om mig?!
 
Ångestmonstrets grepp om mig var dock ovanligt löst igår. Det var egentligen bara främst vid ett tillfälle som jag verkligen kände av att det fanns där (om vi nu inte räknar med alla dessa välja-en-annan-väg-för-att-det-är-så-mycket-folk-där-jag-tänkt-gå-situationer). Jag fick syn på en jättefin tröja på en skyltdocka och började genast leta efter den på galgarna i närheten. Men den fanns inte, jag kunde inte hitta den någonstans. Och då sa mamma att jag skulle fråga personalen. Men det sa Ångestmonstret förstås bestämt NEJ till. Så jag fick lämna affären utan den där tröjan. :( Men men...jag fick ju med mig mycket annat fint hem istället. :)
 
Ett av gårdagens inköp. En klänning jag gått och suktat efter ända sedan jag fick syn på den på en skyltdocka första gången men inte orkat gå in och prova eftersom jag alltid varit på väg hem från jobbet och varit skittrött när jag sett den. (Bild lånad från Lindex.)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback