Kärleksmöte

Okej. För två timmar sedan låg jag på syrrans soffa och vrålade att JAG VILL INTE GÅ PÅ PRIDE-MÖTE, men som hon mycket riktigt påpekade var det egentligen Ångestmonstret som inte ville det. Jag var så jävla nervös och syrran fick följa mig nästan ända fram till möteslokalen...
 
Men när jag väl kom in kändes det bra. :) Den första jag fick syn på när jag kom in var en tjej som jag har en liten crush på - och hon verkade faktiskt glad att se mig också. Och alla var så vänliga mot mig, fastän jag mest satt i ett hörn och knappt sa ett ljud under hela mötet.
 
Jag överlevde Rundan genom att fokusera blicken i bordsskivan när det blev min tur att presentera mig (hej-jag-heter-Malin-detta-är-mitt-andra-år-i-Pride-förra-året-var-jag-engagerad-i-marknadsföringsgruppen-och-i-år-är-jag-revisor). Dock var jag näst sist i tur att presentera mig, så jag kunde ju inte fokusera på vad de andra närvarande sa att de hette eller var intresserade av - jag satt mest och oroade mig för vad jag själv skulle säga. :S
 
Men fastän dessa möten gör mig till ett vandrande nervvrak timmarna innan och fastän jag sitter på helspänn ända tills det är dags att resa sig och gå hem och fastän jag knappt säger ett ord - fastän allt detta så är jag himla glad att jag faktiskt går på Pride-familjens möten ibland. För alla är så fina och snälla och det är så mycket kärlek i luften...när jag går därifrån är det alltid med ett stort leende på läpparna.
 
En tjejs mobil började ringa under mötet. Ringsignalen var Broder Daniels "Underground". Och redan vid de första tonerna spreds ett unisont leende i möteslokalen. För alla närvarande associerade ju den låten med precis samma sak. :)

Kommentarer
Lillasyster

Hehe vad nice med låten :)

Aaw, visste ju att du egentligen ville gå hjärtat :)

puss

2013-04-16 @ 20:02:42

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback