Ängel med huggtänder

"Upprörande" är bara förnamnet. Sisådär halvvägs igenom andra säsongen av Buffy förlorar Angel plötsligt sin själ och blir den ondskefulla varelse han var fram tills för ett sekel sedan. Världens gulligaste vampyr bara försvinner - och i hans ställe träder detta...detta MONSTER fram. Fy fan!!
 
Hm. Och detta har jag alltså ägnat mig åt nu ikväll istället för att skriva på uppsatsen?! Bra där, Malin. Massor av upprörda känslor - men inte en endaste liten analysrad. Mycket produktivt. Inte!
 
Får väl kompensera med en snabbanalys av mina favoritvampyrhistorier. Eller, analys och analys...jag har tagit fram en liten bildserie för att åskådliggöra ett mönster jag tycker mig se...
 
Lesson to be taught here? "Don't sleep with a vampire...it never leads to any good."
 
Hm. Väldigt förenklat och förskräckligt generaliserande...men det är faktiskt läggdags för mig nu, så jag orkar inte med något djupare. Natti natti, alla ni som inte springer runt och bits vid den här tiden på dygnet...

Kommentarer
Lillasyster

Erkänn att du hade lika roligt när du gjorde kollaget som jag har nu när jag tittar på det! :D

Imorgon; ny dag, nya tag, yay! :)

Svar: Ja, jo, det var ganska roligt. :P
The Worrying Kind

2013-04-23 @ 21:57:13
Emma

Usch vad hemskt det är när Angel förlorar sin själ!

Svar: Jaaaaa!!! :-( :-( :-(
The Worrying Kind

2013-04-25 @ 23:07:13

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback