Tillbaka till vardagen

Herregud, vad trött jag var imorse! :tired: Det är ett under att jag överhuvudtaget lyckades pallra mig iväg till jobbet - även om det skedde en hel timme senare än vanligt. :P
 
Kollegan som var spårlöst försvunnen i måndags var tillbaka i Körsbärsdalen idag. :thumbup: Förmodligen var hon där även igår, jag frågade inte. Inte heller frågade jag om var hon hade hållit hus i måndags, ifall det kanske var känsligt. :question: Men allting var som vanligt och hon verkade må bra idag, så det var väl liksom ingen mening med att rota i det nu, tyckte jag. Hon var borta och nu är hon tillbaka, end of story.
 
Jag har förresten varit väldigt modig idag. Jag har svarat i telefon massor av gånger - och jag har RINGT till en av kollegornas kunder! :D Han ringde och frågade någonting som jag inte kunde svara på, och så bad han mig att ringa upp honom när jag hade något svar att komma med, och jag sa att "javisst, det ska jag göra"...och jag gjorde verkligen det! Jag var jättenervös och lät säkert väldigt reserverad - men jag gjorde det i alla fall. :thumbup:

Kommentarer
Kristin

Hurra för dig som vågar ringa! Bra gjort :D

Svar: Tack! :D
The Worrying Kind

2012-09-26 @ 17:45:07
Lillasyster

Det är kalasbra, min skatt <3

2012-09-26 @ 20:30:48

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback