Sveriges mest efterblivna landsting

 
Men vilka trevliga nyheter att vakna upp till...inte! :( Inte för att det berör mig personligen, jag tänker ju åka till Danmark när det blir barnalstringstider...men jag tänker på alla andra som bor här. Måste just våra politiker vara så tröga och bakåtsträvande och fyllda av inställningen att bara-för-att-det-fungerar-på-andra-platser-behöver-det-inte-fungera-här-så-innan-vi-fattar-några-drastiska-beslut-måste-vi-göra-typ-en-miljon-dyra-och-onödiga-undersökningar-och-sedan-måste-vi-betänka-i-sisådär-femtio-år-och-sedan-kanske-men-bara-kanske-kommer-vi-fram-till-att-det-som-fungerar-i-resten-av-landet-kanske-fungerar-här-också. Suck. Skönt att åtmisntone ett parti står på mänsklighetens och jämlikhetens sida.

Kommentarer
Lillasyster

Jag visste inte att Kristdemokraterna var så stora i Östergötland - jag trodde annars det var Småland som brukade ses som Sveriges Vatikanstat... :P

Svar: Välkommen till Nya Vatikanen... ;)
The Worrying Kind

2012-09-27 @ 19:46:04
Lillasyster

Jävlar, har de skaffat filial!? *big eyes*

Svar: Ja, det verkar inte bättre. :O
The Worrying Kind

2012-09-27 @ 21:07:35

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback