Natten

Ingen katt och inga rullgardiner - det var verkligen svårt att somna igår kväll. :S Men det gick faktiskt. Jag trodde att jag skulle behöva en Imovane, men det gick bra utan. :thumbup:
 
Vaknade dock vid halv två och hade svårt att somna om. Smög omkring i lägenheten, tittade ut på den sovande staden, funderade på allt och ingenting. Försökte tänka på en sak som jag läste i den där boken om melankolins historia för ett tag sedan, att människor förr i tiden (före industrialiseringen) alltid sov i två intervall, att det ansågs naturligt att vara vaken en stund på natten.
 
Eftersom man efter dagens hårda arbete var så jäkla trött att man bara dråsade i säng och somnade, var det vid den här vaken-mitt-i-natten-stunden som man pratade om dagens upplevelser, läste, hade sex och annat som man inte orkat med tidigare på kvällen. :P
 
Jag försökte som sagt tänka på detta, men det kändes ändå inte riktigt bra att vara vaken vid halv två. Tack och lov lyckades jag ju somna om sedan. Fast det var kanske inte så bra ändå, för jag drömde hemska mardrömmar om L. :bigeyes:
 
Dagen inleddes med ett samtal med syrran, där jag fick rapporter om hur väl kissen verkar ha anpassat sig till sin nya (om än tillfälliga) miljö. Skönt att höra att min lilla skatt har det bra, då kanske jag kan slappna av lite. :)

Kommentarer
Lillasyster

Tycker synd om dig att du har så mycket mardrömmar. Funderar på om man kan göra nåt åt det, och vad i så fall?

Lillskruttan ligger för närvarande under sängen. Hon tyckte det var bra att börja morgonen med att leka kurragömma ;)

Du är så välkommen om du vill komma förbi, favvogullunge <3

2012-09-04 @ 10:26:55

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback