Idag har jag...

...fått ett brev adresserat till mig på jobbet. Mitt andra någonsin! :D Och jag tycker att det känns jättespännande, trots att det "bara" är material som jag har efterfrågat från kunder. Det känns så stort och seriöst att mitt namn står där under företagsnamnet. Häftigt!
 
...fått hem den på akademisk engelska skrivna tegelstenen om social fobi som jag beställde för ett tag sedan. Jag skulle egentligen bara köpa lite kurslitteratur, men så ramlade jag över den här boken och kunde bara inte låta bli att köpa den också. ;) Får se när jag orkar / känner för / har tid med att läsa den. Recension kommer  (förhoppningsvis) inom en överskådlig framtid. :)
 
 
...anmält mitt intresse för att engagera mig i Norrköping Pride 2013. :thumbup: Hoppas att jag kan vara lite mer avslappnad under mötena med den fina Pride-familjen den här gången, och inte bli sådär hysterisk som sist...för det är verkligen jättefina människor, och jag vet så himla väl att jag kan känna mig trygg i deras sällskap. Måste bara få Ångestmonstret / Lilla Malin att fatta det också.
 
...överväldigats av hur jäkla många evenemang som finns i årets program för Kulturnatten. :O Tack och lov har jag ju en syster som tycker om att planera och strukturera sådana här saker, så jag litar på att hon sätter ihop ett skitbra schema över morgondagen. :) För själv blir jag bara stirrig.
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback