Idag har jag upptäckt...

...att jag fortfarande kan uppskatta Jönssonligan-filmerna, trots att Ulf Brunnberg visat sig vara en mansgris av den värsta sorten. Jag älskade filmerna när jag var liten, och jag tycker fortfarande att de är jätteroliga. Det ska inte Ulf få förstöra för mig. :thumbup:
 
 
...att morotspuré är något av det vidrigaste man kan äta. :S Ni kanske minns att jag köpte hem barnmatsburkar med morotspuré till min katt när hon var dålig i magen? Jag hade fortfarande två burkar kvar i skafferiet. Och jag har tittat på dem då och då och tänkt att jag kanske borde prova. Måste ju leva upp till min roll som bloggare och haka på de destruktiva bantningsmetoderna som florerar i bloggvärlden. ;) Nämen, skämt åsido...eftersom jag har tvingat min stackars katt att äta eländet, kan jag ju inte gärna slippa undan själv, eller hur? :question: Så jag tömde en burk mototspuré i en skål, värmde den i mikron en stund, tog ett djupt andetag...och tvingade i mig några skedar av den vidriga sörjan. Fyyy faaan, vad äckligt!! :O Jag fick faktiskt kväljningar och måste rusa till badrummet. Kissen stod bredvid och tittade på mig med stora runda ögon medan jag hulkade över toaletten. Och jag sa till henne att aldrig någonsin bli dålig i magen mer. För jag vill inte behöva tvinga henne att äta morotspuré en gång till. :( Stackars bebisar...inte konstigt att de skriker och gråter så mycket. :P
 
 
...att Taylors nya album nu går att förboka på CDON! :D Nu är det typ bara en månad kvar tills det släpps. Om jag längtar? Det är bara förnamnet. Give it to me NOW!!!
 
 
...att Brian Kinney faktiskt har känslor (och att han vågar visa dem). Det tog nästan fem hela säsonger...typ fem år(!) i handlingen...men nu yttrar han äntligen de där orden som Justin (och jag och en jäkla massa andra fans) har väntat sååå himla länge på att få höra honom säga. I love you.
 

Kommentarer
Lillasyster

En dag full av insikter! :)

Svar: Indeed!
The Worrying Kind

2012-09-22 @ 19:03:34
Jess

Åh fy! Morotspuré fick vi äta en sked av när vi hade maginfluensa - vi spydde en gång, men sen blev det bra. Hemska minnen^^

Svar: Usch, jag lider med dig! :S
The Worrying Kind

2012-09-22 @ 21:17:49
URL: http://www.saffrangirl.blogg.se

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback