En chockerande dag

Dagens första chock: Jag har svårt för att se andra människor vara intima med varandra...så även om jag redan var mycket väl medveten om att två av invånarna i Körsbärsdalen har en långt ifrån professionell relation till varandra, höll jag typ på att dö när jag kom inklivande i ett rum där de stod och klängde på varandra. :blush: Jag vände tvärt i dörren, men en av dem hade visst fått syn på mig och ropade "Kom in du, Malin" och då blev jag ju tvungen att gå in och fråga om det som jag skulle fråga om och försöka låtsas som om jag inte alls höll på att sjunka genom golvet. Det var så himla pinsamt!
 

Dagens andra chock: Innan jag hunnit hämta mig från den första chocken, kom chock nummer två. Jag fick nämligen veta att bokslutet jag precis börjat revidera hade upprättats av ingen mindre än Häxan från Karmanjaka! :bigeyes: Och chefen sa åt mig att mejla till henne och be om en fil som hon missat att skicka. Jag invände att "men hon blir ju så arg på mig" (för det blir hon verkligen) men chefen sa att jag ska skita i henne och att vi faktiskt måste ha den där filen och att vi kan hänvisa till ISA-reglerna om hon börjar bråka. Så jag skickade med stor bävan iväg ett mejl till Häxan...och nu kan vi bara vänta och hoppas på att hon inte blir alltför skitförbannad.
 
 
Dagens tredje (och förhoppningsvis sista, men faktiskt positiva) chock: När jag kom hem upptäckte jag att - målarna har varit här! Jag som började tro att det var något slags dåligt skämt, att någon fått mig att tömma fönstren på ren djävulskap...men det var tydligen på riktigt, för nu är fönstren målade. :thumbup:

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback