Bögar, korsord och fotohistoria

Men åååh...nu har Brian och Justin gjort slut - IGEN! :O Jäkla krångelpellar. Och jag är för trött för att se fler avsnitt ikväll. Suck.
 
 
Jag har bara en halv säsong kvar nu. Vad fan ska jag göra när sista avsnittet är avklarat?! Okej, då har jag extramaterialet att titta på. Men sedan då??? :bigeyes:
 
Får väl återgå till mina korsordstidningar. Inte fullt så upphetsande, men helt okej ändå. :P Fast jag löser ju numera nästan bara korsord medan jag väntar på att Imovane-tabletten ska börja verka...vilket är anledningen till att jag i princip bara klarar av det allra lättaste - och till och med det blir för svårt ibland. ;)
 
Igår kväll löste jag dock korsord vid mina sinnens fulla bruk. Vågade mig till och med på den medelsvåra nivån. Fast jag hade i och för sig syrran i telefonen - hon googlade sådant jag inte kunde. :P Som till exempel vad någon som hette Niepce var först i världen med att göra år 1826.
 
Han gjorde det här...
 
 
...tog världens idag äldsta bevarade fotografi. Kass kvalitet, man ser knappt vad det föreställer - men skit samma, jag tycker att det är jättecoolt. Tänk att man kunde fotografera redan för 186 år sedan! Det är häftigt. :thumbup:

Kommentarer
Lillasyster

Den kanske skulle mått bra av ett varv i picmonkey ;)

Svar: Haha, jaa! :P
The Worrying Kind

2012-09-21 @ 23:54:23
Tillie

Jag älskar QaF! Började titta på Brian och Justins story på youtube. Kort därefter beställde jag dvd-boxen och såg allt. Kände precis likadant som dig när jag bara hade sista säsongen kvar... Tack och lov har jag alltid varit sådan att jag kunnat se samma film tre gånger på en vecka. Eller kunnat ha samma låt på repeat typ 300 ggr utan att bli less. Så jag kunde se storyn på youtube igen - direkt :P Det var innan sommaren, och nu när jag ramlade in här och såg videon måste jag nog damma av boxen igen.

Om du skulle känna dig så addicted att du ser om allt igen inom en snar framtid är du i alla fall inte ensam, så du vet :P

Svar: Alltid trevligt att stöta på likasinnade...och skönt att höra att man inte är ensam om sitt beroende. ;) Jag kan också se filmer och höra låtar om och om igen.
The Worrying Kind

2012-09-22 @ 13:56:04

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback