Vilddjur

Katter förstår inte riktigt det här med sommar- och vintertid. :P Klockan fem imorse började terrorn - trampa, gnälla, nafsa, vräka ner mobilen och väckarklockan från nattduksbordet, klösa på en bok som jag är rädd om och så vidare. :O Jag försökte få den lilla terroristen att fatta att vi skulle sova en halvtimme till. Men enligt henne var ju klockan sex, och jag borde ha gått upp och gett henne frukost för en halvtimme sedan.
 
Tydligen var jag likadan när jag var liten. Mamma säger att det tog typ en hel vecka innan jag slutade vakna för tidigt. :P
 
Idag har jag ont i huvudet. :S Men jag tror faktiskt inte att det är kissens fel. Det kommer nämligen bli fullmåne ikväll...och då brukar jag ju bli lite konstig. Det är ett under att jag lyckades somna utan Imovane igår kväll. Jag menar, det var natten före fullmåne OCH söndagkväll. Som gjort för sömnlöshet. Men jag somnade och sov gott. Ända till klockan fem, som sagt. ;)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback