Tomrum

Echo echo echo...
 
Jag är alldeles ensam i Körsbärsdalen just nu. :O Det är bara chefen och jag som jobbar idag, för de andra är antingen sjuka eller föräldralediga eller vabbande. Och nu har chefen åkt iväg i ett ärende. Så jag sitter här alldeles ensam. Det känns konstigt. Visst är jag van vid att vara själv här på lunchen, men det är en annan sak - då vet jag ju att de andra kommer komma indroppande en efter en inom en eller ett par timmar.
 
Imorse när jag kom hit väntade tre upprörda mejl på mig - från en och samma kund. Liiite jobbig start på dagen när man bara fått mellan fem och sex timmars sömn under natten. :tired: Jag satte igång spellistan med Taylor, drack ett glas saft och tog ett djupt andetag. Sedan kände jag mig (någorlunda) redo för att ta itu med mejlanstormningen. Tack och lov lugnade sig kunden så fort hon fått svar från mig. Så nu är det frid och fröjd igen. :thumbup:
 
Nu ska jag göra klart två bokslut och eventuellt köra lite löpande redovisning och sedan är det helg. :)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback