Tänk att den här dagen kunde bli så himla bra!

Men nu kanske vi ska lämna dagens obehagliga och suspekta händelser bakom oss...för jag har ju alldeles glömt bort att berätta om dagens äventyr i Körsbärsdalen!
 
Jag har ringt till en kund idag. :D Det dök upp lite knepigheter när jag skulle göra månadens löner (detta är den tiden i månaden då jag allt som oftast förespråkar ett återinförande av slavsystemet, så att man slipper sitta och hålla på med det där fanstyget som kallas för löneadministration), och ingen av mina kollegor visste hur jag skulle lösa det. "Ring till kunden!" fick jag höra om och om igen. :S Och jag gjorde faktiskt det till slut. Detta är en sådan där trevlig kund, som aldrig blir arg och som alltid är vänlig och tillmötesgående...så det var inte så himla farligt. Inte när jag väl gjorde det. Innan var det förstås jobbigt. Men efteråt kändes det jättebra. :thumbup:
 
Dagen har även inneburit ett besök på banken, i ett ärende som rörde en annan kund. Jag kände mig otroligt seriös och viktig när jag var där. Jag stod dock kvar på jorden med åtminstone en fot. Jag hade liksom en av mina mest extrema jackor på mig, och såg väl snarare ut att komma från en festival än från en revisionsbyrå. ;) Jag antar att det var en bidragande faktor till att handläggaren jag först pratade med var så tveksam till att lämna ut det jag efterfrågade. :P Men så hämtade han en kollega, och hon var helt med på noterna. Hon visste till och med att jag skulle komma, frågade om det var jag som var Malin och förklarade situationen för sin skeptiska kollega. :)
 
Jag har svarat i telefon flera gånger idag och jag har tagit emot kundbesök och jag har lyssnat på Taylors nya album och jag har tyckt att de gula höstlöven lyste vackert som guld och jag kan verkligen inte fatta hur en dag som började så jävligt kunde bli så himla bra. :D

Kommentarer
Lillasyster

Aaaaaw sötnos! Vad bra det blev :)

2012-10-23 @ 20:20:32

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback