Skenet bedrar

Nu i veckan har ett för mig okänt nummer ringt till min mobil två gånger. Jag har givetvis inte svarat. Därför skickade de till slut ett SMS istället. Och det visade sig att jag vunnit en tävling jag deltog i under Kulturnatten i lördags. :D
 
Så ikväll tog jag syrran med mig och gick för att hämta ut min vinst (en bok), hos den lilla mysiga buddhistiska gruppen vi besökte i lördags. Det var så lugn och harmonisk stämning där, och jag tänkte att jag kanske skulle nappa på erbjudandet om att komma dit och göra övningar med dem en gång i veckan. Det skulle nog vara bra för mig, att lära mig att slappna av och fokusera och sådana saker.
 
 
Men så kom jag hem. Och googlade den här religiösa inriktningen (som förresten heter Falun Gong). Och det visade sig att det inte alls är någon mysig liten frihetsälskande gymnastikgrupp, utan en läskig homofobisk sekt. :O Så dit tänker jag fan inte gå fler gånger.
 
Religion är creepy. Det har jag alltid tyckt. Så hur kunde jag låta mig luras så totalt?! :question: Det är fan obegripligt.

Kommentarer
Lillasyster

Damn! Vad otäcka de är! :O

2012-10-03 @ 23:10:31

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback