Sjukt - Stressigt - Underbart

Dagens sjukaste: Nu har ju typ alla andra bloggare redan hunnit skriva om detta, men jag måste bara få säga några ord jag också...
 
Kvinnorna har raderats ur IKEAs katalog i Saudiarabien.
 
Först blev jag helt mållös. Sedan arg. Och sedan trött.
 
Att detta kan hända år 2012 är rent absurt. Men Saudiarabien är ett kvinnofientligt land och IKEA är ett kapitalistiskt företag...så egentligen är det väl utgången ganska given. Men det gör det inte mindre för jävligt.
 
Dagens stressigaste: Jag har i nuläget mer än någonsin att göra på jobbet. Jag har den här veckan och nästa vecka på mig, sedan ska X antal bokslut och momsar vara klara. :bigeyes: Och min sjukskrivna kollega ringer och säger att jag ska prioritera en viss sak, och chefen kommer in på mitt rum och säger att jag ska prioritera en annan sak, och själv hade jag tänkt att prioritera en tredje sak...så det blir fullkomligt kaos inom mig när jag ska försöka komma fram till hur jag bör göra. :O
 
Dagens underbaraste: Taylor håller just nu på att spela in en musikvideo till "Begin Again" i Paris! :D Åååh, jag kan knappt vänta tills den släpps! Jag älskar låten...och jag kommer högst sannolikt att älska videon.
 
I väntan på den riktiga musikvideon.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback