Sammanfattning av den 22 oktober

 
Fem nätter i rad blev det. Men igår kväll bröts den Imovane-fria trenden. :O Det var ju för sjuttsingen söndag kväll...! Då kan man liksom inte begära att jag ska kunna somna på egen hand.
 
Men över till något trevligare. Ingen har väl missat att Taylors nya album släpptes idag?! :D Jag har lyssnat på det heeela dagen i Körsbärsdalen. På nätet alltså. För releasedatum i Sverige är ju inte förrän i övermorgon. :S Men då kommer ett mycket efterlängtat förhandsbokat paket från CDON hem i brevinkastet och förgyller mitt hallgolv (och min stereo, när jag kommer hem). :thumbup:
 
Apropå hallen... De som har varit hemma hos mig vet att jag har ungefär en miljon jackor och att alla hänger framme i hallen så att det är näst intill omöjligt för gäster att hitta någonstans att hänga sina egna jackor. Imorse hittade jag en jeansjacka, och tänkte att "den här har jag väl inte haft på länge". Sedan fick jag syn på majblomman, som fortfarande satt fastnålad på den. Och insåg att det VERKLIGEN var länge sedan jag använde den där jackan. :O Innan jag gick hemifrån bytte jag ut majblomman mot Rosa Bandet. Nog för att jag vill vara annorlunda än alla andra - men någon måtta får det ändå vara. :P
 
Idag var deadline för att lämna respons på gruppkamraternas första utkast i skrivarkursen. Skitnervöst - jag hatar verkligen att lämna ut mina älskade babies till främmande kritiska ögon. :bigeyes: Jag kunde knappt andas när jag såg att jag fått två kommentarer... När jag konstaterat att de inte hatade min text kunde jag slappna av lite. När jag insåg att det faktiskt TYCKTE OM texten blev jag alldeles lyrisk. Åååh, jag kan nog lyckas som författare ändå! :D Jag tvivlar ganska ofta på det. Så det är bra med respons. Värsta egoboosten! :thumbup:
 
Jag har faktiskt skrivit en del ikväll. På en annan historia. Jag försöker mig på ett beprövat koncept, och skriver om filurerna i och omkring Sherwoodskogen. Ni kanske har läst något liknande förut...? ;) Eller nej, det tror jag faktiskt inte. Det finns till exempel ingen Robin i min historia - hon heter Robeena. Och nu ikväll visade det sig att Guy av Gisbourne är älskare till Richard Lejonhjärta - det hade jag faktiskt ingen aning om när jag öppnade dokumentet för några timmar sedan, det bara blev så. Det är det som är så spännande med att skriva...man vet aldrig vad som kan hända! :) Får se vad som händer i Sherwoodskogen imorgon...för nu orkar jag inte skriva mer ikväll. Natti! :tired:

Kommentarer
Lillasyster

Sötesyster, naturligtvis ska vi ge ut böcker <3 *kramas*

2012-10-23 @ 01:16:03

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback