Metoder för att domna bort

Igår kväll somnade jag utan Imovane. Första gången den här veckan - tror jag. :question: Minnets stig går dock inte särskilt rak igenom Imovane-dimmorna, så jag kan komma ihåg fel. ;)
 
Jag var nästan övertygad om att det skulle bli Imovane igår kväll också, men jag tog ett lavendeldoftande skumbad till tonerna av en avslappningsskiva istället (tack för tipset, syrran!). Inte riktigt lika effektivt - men det måste ha fungerat, eftersom jag vaknade imorse och alltså förr eller senare måste ha somnat. :P
 
Det är skönt med varma skumbad. Men jag förstår mig inte på folk som kan ligga i badkaret i evigheters evigheter. :question: Själv klarar jag bara några minuter - sedan skriker hela mitt sinne och min kropp att jag måste därifrån. :O Jag blir så tung i huvudet, hjärtat bankar som värsta hammaren, det börjar dunka vid tinningarna och jag blir alldeles yr och det känns väldigt obehagligt. :S Men när jag ligger i sängen efteråt känns det bra att vara sådär varm och tung och bortdomnad...och det är väl därför det får mig att somna (men lika effektivt som Imovane kan det aldrig bli).
 
Nu ska jag sätta mig och skriva en kritisk analys av överanvändandet av droger inom psykvården. Harkel, harkel... ;)

Kommentarer
Lillasyster

Hahaha kraschelibang i glashuset ;) kram <3

Svar: Glashuset rasar sönder och samman! ;-)
The Worrying Kind

2012-10-13 @ 12:04:10
Michelle

Måste vara skönare när du vaknar en morgon utan imovanintag kvällen innan?

Från en sak till en annan, på tal om psykvård o medicin, har du läst "Inspärrad" av Teresa Cooper? Sjuk bok som är baserad på en sann historia..

Svar: Nja, det är ingen direkt skillnad...ibland mår jag helt fantastiskt efter en Imovane-natt - och ibland känner jag mig lite smått groggy. Så jag vet inte om det egentligen har med det att göra...? Men självklart känns det bra för självkänslan när jag faktiskt "kan själv", utan att behöva hjälp av tabletter. :-) Jag har inte läst "Inspärrad", nej...men jag kanske borde göra det?
The Worrying Kind

2012-10-13 @ 12:51:15
URL: http://meningsfulltonodigt.wordpress.com
Michelle

Ja, gör det!

2012-10-13 @ 13:08:13
URL: http://meningsfulltonodigt.wordpress.com
Lilla fröken Svår | Eskapader bland grislampor och spetstrosor

Det låter som att du badar alldeles FÖR varmt :)

2012-10-15 @ 12:20:49
URL: http://lillafrokensvar.se

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback