Litteratursociologi: några sidor vid behov, mot sömnsvårigheter

Jag somnade inte förrän runt tolv inatt. :S Extremt sent för att vara jag. Jag tänkte flera gånger trava iväg till medicinskåpet, men jag stod emot. :thumbup: Jag plockade fram litteratursociologin istället. Det hade ju fungerat jättebra tidigare under dagen - och det fungerade alldeles utmärkt på kvällen också.  Efter några sidor somnade jag och sov som en stock. ;)
 
Hur många Imovane-fria nätter i rad är vi uppe i nu? Fem? Jo, fem. :D Wow, säger jag bara.

Kommentarer
Lillasyster

Det är kalas! :)

2012-10-21 @ 11:34:41
GeishaQ - en jävla massa skitsnack

Bra jobbat! Men tolv? Det är väldigt tidigt tycker jag. Kan du inte försöka sätta nån tid när det gått så långt att du MÅSTE ta Imovane? Typ klockan 3 på natten eller så? När man helt enkelt MÅSTE sova för att inte bli galen. Jag vet inte... ett förslag bara.

Svar: Tolv är inte tidigt för mig. Jag går upp halv sex, och behöver somna runt tio för att vara riktigt utvilad. Hade det varit en vardag skulle jag absolut inte ha funnit mig i att somna runt tolv...då hade jag tagit Imovane för länge sedan. Men nu på helgen är det inte riktigt lika viktigt att jag klarar av att fokusera hela dagen.
The Worrying Kind

2012-10-21 @ 12:24:30
URL: http://geishaq.blogspot.com

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback