Längtan vs. Rädslan

 
Taylor har nu avslöjat hur det första halvåret av hennes Red-turné kommer att se ut. :D Bara en massa amerikanska städer. :S Och mitt logiska jag fattar att hon självklart börjar i sitt hemland, och tar resten av världen senare. Men mitt känslomässiga jag blir frustrerad som fan och tycker att hon ska komma till Sverige nu nu NU!!!
 
I ett flyktigt ögonblick av äventyrslusta/desperation tänkte jag att jag skulle ta tillfället i akt och uppfylla min dröm om att åka till Kalifornien. Fatta att få besöka Kalifornien OCH gå på en Taylor-konsert på en och samma gång! :D
 
Men herregud, vad läskigt! :bigeyes: Jag har bara varit utomlands ett fåtal gånger i mitt liv - och alla gångerna har jag varit i Danmark. Så att åka till USA...det får nog vänta ett tag till. Jag får helt enkelt ge mig till tåls tills Taylor kommer till norra Europa. Om sisådär sjuttioelva år.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback