Historien upprepar sig

Jag känner mig lite låg. Sorgsen. Off. :( Inte så konstigt, det är ju söndag. Har försökt döva dessa känslor med The L Word - har avverkat halva första säsongen nu under eftermiddagen och kvällen. Det var...eh...intressant. :blush: Men det gjorde mig inte mindre sorgsen, snarare tvärtom. :S Och det fick mig inte att komma över saknaden efter Queer as Folk - flera av karaktärerna i serien påminde ju skrämmande mycket om vissa andra karaktärer...
 
Radarparet. Bästisarna. Charmiga, roliga...och så fina. :thumbup: Ibland saknar jag faktiskt det här, att ha en bästis...jag hade det på högstadiet, och det var så himla mysigt. Men det kanske är något som hör ungdomsåren och fiktionen till? Eller så är det bara mig det är fel på, med min enstöringstillvaro och mina känslomässiga skyddsmurar... :question:
 
Den unga oskyldiga nykomlingen i gayvärlden. Alla ska vi den vägen vandra...
 
Paret som varit tillsammans forever and ever och som bara blir mer och mer sammansvetsade och står vid varandras sida genom med- och motgångar och stöttar varandra till hundra procent och bildar familj och är så äckligt lyckliga att det gör ont inom mig. (Nää, jag är inte bitter...hur kan du tro det?)
 
Den promiskuösa. Av någon anledning är det den här karaktären jag verkligen fastnar för. Vilket är väldigt märkligt, eftersom det är så långt ifrån mig själv man kan komma. :question: Men det är något sorgligt över både Shane och Brian, som väcker medkänsla och sympati inom mig. Jag vill liksom bara krama dem, ta hand om dem...
 
Så. Efter denna i teveserieanalys halvhjärtat maskerade självömkanskavalkad, kanske vi kan konstatera att jag borde ta en Imovane och gå och lägga mig nu. Natti natti!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback