Göra av med pengar, slippa småbarn och utmana Ångestmonstret

Efter jobbet gick syrran och jag på stan och shoppade lite. Jag gjorde tydligen av med över tusen spänn. Holy shit, liksom! :O Lite ångest fick jag förstås över detta slöseri...men mest är jag glad över mina nya fina kläder. :)
 
Och för att göra mig ännu gladare, nåddes jag av detta ljuva budskap när jag kom hem...
 
 
Åh, vad jag älskar Statens medieråd! :D Tyvärr lär väl den jävla Kammarrätten ge vika för alla hysteriska fjortisar som förmodligen går bärsärkagång just nu. :S Men ett litet tag kan jag ju i alla fall få leva i den falska förespeglingen att jag kommer slippa alla jobbiga småungar i biosalongen. Inga illvrål när Edward eller Jacob tar av sig tröjan, inga högljudda kommenterar när ungarna inte fattar vad som händer på bioduken...herregud, vad underbart! Men som sagt - det är nog tyvärr en utopi.
 
By the way...vi har personalmöte imorgon bitti. Och jag ska berätta om de två kurser jag gått under hösten samt redogöra för innehållet i den handbok jag håller på och skriver till kontoret. :O Det känns läskigt, men inte på ett jag-kommer-dö-sätt. Jag känner mig ju så hemma i Körsbärsdalen nu. Så det ska nog gå bra. :)
 
Mer nervös är jag däremot inför besöket på den där andra revisionsbyrån, vilket äger rum imorgon efter jobbet. Jag har aldrig varit där förut, jag har aldrig träffat de där människorna, jag vet inte alls vad de förväntar sig av mig, jag har ingen aning om vad jag ska säga eller göra... :bigeyes:
 

Kommentarer
Lillasyster

"Det löser sig och gör det inte det så kan det kvitta", brukar min värmländske broder säga ;) Går säkert fint, gums <3

2012-10-31 @ 22:09:35

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback