En regnig måndag

Jag känner mig lite låg ikväll också. :S Men det är ju inte så kul att höra om, så jag berättar om min fina dag istället.
 
Idag kom chefen in i mitt rum medan en kollega höll på att lära mig fakturering. Han frågade hur det gick. Och min kollega sa att det gick bra - "för Malin är ju så duktig, hon lär sig snabbt". :blush:
 
På hemvägen från Körsbärsdalen vräkte regnet ner. Och jag hade mina finaste tygskor på mig - och för att göra det hela ännu mer intressant hade jag lämnat Hello Kitty-paraplyet hemma imorse. :O Smart. Jättesmart, verkligen. Men det var inte mycket att göra åt. Hoppa fram och tillbaka över de värsta vattenpölarna och gå större delen av vägen inomhus (genom galleriorna) och under träden. Svängde förbi Ica och köpte lite gott att trösta mig med.
 
När jag kom hem tog jag av mig alla blöta kläder, kröp ner under Hello Kitty-filten, satte igång The L Word och mumsade säsongens första pepparkakor. :thumbup:
 

Kommentarer
Lillasyster

Pepparkakor är mums! <3 Jag tänkte baka bröd och göra godis imorgon, så känner du för det får du gärna titta in i veckan och smaka :)

Svar: Låter nice! :-)
The Worrying Kind

2012-10-15 @ 22:36:42

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback