Efter ett tag blev jag riktigt duktig på att fejka

Ni vet den där leken Sjö & Strand? När man står vid en linje, där "stranden" ligger bakom linjen och "sjön" framför linjen, och man ska hoppa till aktuellt ställe (eller stå kvar) när lekledaren säger "sjö" eller "strand"? Precis, den.
 
 
Den lekte vi ofta på gympan när jag gick på lågstadiet. Och jag fuskade nästan jämt. För när man gjorde fel fick man inte vara med längre, då fick man sätta sig bakom lekledaren och titta på. Och till slut satt ju nästan hela klassen där. Så då fejkade jag ett snedsteg (vilket jag blev riktigt duktig på efter lite övning). Hoppade ut i sjön fastän jag skulle stå kvar på stranden, sa "åh nej" och gick och satte mig bland åskådarna. För jag klarade inte av att ha sådär många människor som satt och glodde på mig. :bigeyes:
 
Sedan satt jag i tryggheten bland de andra och tittade på finalisterna och bannade mig själv för att jag inte var en av dem. :mad: För jag var ju egentligen grym på den här leken, jag skulle lätt ha kunnat vinna om och om igen. Om jag bara inte varit så rädd. Om modet inte hade svikit mig. Om jag bara inte känt mig så utsatt där i rampljuset.
 
Om jag bara inte haft social fobi.

Kommentarer
Lillasyster

Älskling, de fattade verkligen inte ett skit i skolan när vi var små. *kramas* <3

Svar: Tell me something I didn't know... :-P
The Worrying Kind

2012-10-17 @ 21:20:01
Michelle

Frågan är vem du hade varit utan kunskaperna/erfarenheterna du har kring social fobi. Förmodligen inte lika varmhjärtad som du verkar vara <3

Svar: Men tack så jättemycket, vad gullig du är! :-) Och nej, egentligen skulle jag inte vilja vara utan min sociala fobi...men ibland kan jag bara inte låta bli att känna mig lite bitter över det hela.
The Worrying Kind

2012-10-17 @ 21:56:02
URL: http://meningsfulltonodigt.wordpress.com

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback