Vi har en förrädare i Körsbärsdalen och han går mig fan på nerverna!

Jossi var inte här i Körsbärsdalen särskilt länge idag, men på den lilla stunden han var här hann han göra mig riktigt förbannad. :mad: Det ringde en kille och sa att han behövde ha ett bokslut klart IMORGON och frågade om vi kunde tänka oss att ta oss an det uppdraget. :question: Och Jossi tyckte inte att det var några problem med det, han såg det som självklart att jag skulle jobba över ikväll - sitta halva natten om det så skulle behövas. :O Jag sa att jag faktiskt inte kan det idag, men det struntade han fullkomligt i, han sa att företaget måste gå först. Tack och lov var chefen på min sida, han sa att vi omöjligt kan göra ett bokslut på en helt ny kund till imorgon.
 
Det är en stund sedan Jossi gick härifrån nu, men irritationen har suttit i. Tills jag loggade in på kurssajten vid universitetet där jag sks skriva min kandidatuppsats i litteraturvetenskap, och såg att jag fått respons på det där satans PMet som förstörde min söndagkväll...
 
 
Aaah...ljuv musik i öronen på en studienarkoman med Duktig Flicka-syndrom. :thumbup:

Kommentarer
Lillasyster

Ja, Katla är ju inget gosedjur precis... Bunta ihop förrädarna! ;)

Woohoo, vilken nice respons! :D

2012-11-30 @ 14:54:47

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback