Studiehunger

Idag är det en månad kvar till julafton. Och jag sitter och panikskriver ihop ett PM inför arbetet med min kandidatuppsats i litteraturvetenskap/svenska/skrivande/det-är-lite-oklart-exakt-vad-jag-kommer-få-examen-i-men-det-blir-nog-bra.
 
Igår kom jag äntligen fram till att jag vill skriva om Hungerspelen. Idag kom jag äntligen fram till vilken teori jag vill utgå ifrån. Imorgon ska jag jobba häcken av mig för att bli klar med detta PM som jag börjat skriva på idag - och som ska vara inlämnat på måndag. :O
 
Det är verkligen inte likt mig att vara ute i sista minuten på det här viset och det känns inte alls bra. :S Men jag ser fram emot att skriva den här uppsatsen och jag hoppas att jag kommer sköta själva huvudarbetet bättre än dessa taffliga förberedelser.
 
Om ni misstänker att jag började intressera mig för Hungerspelen för att Taylor gjort två låtar till soundtracket - då har ni fullkomligt rätt. ;) Men det är INTE anledningen till att jag behållit intresset. Böckerna är verkligen skitbra och det ska bli jättekul att få analysera dem. :thumbup:

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback