Nu har vi ett attitydproblem här...

Under förmiddagsfikat idag började en kollega berätta om en tidigare praktikant. Den här tjejen lider av extrem bacillskräck, anorexia och möjligen OCD (enligt min bedömning utifrån det jag fick berättat för mig). Hon fick lämna Körsbärsdalen efter bara två månader förra året. Det hela är en mycket tragisk historia, och även om jag aldrig har träffat henne så känner jag stark empati för henne. Hon kan verkligen inte ha det lätt.
 
Men min kollega skrattade när hon berättade om alla märkliga tvångsbeteenden som den här tjejen hade för sig. Själv blev jag bara beklämd. Och jag tänkte att jag aldrig kommer kunna berätta om mina egna problem för kollegorna, om jag riskerar att raljeras över och nedvärderas på det här sättet. :S
 
Kanske att jag så småningom öppnar mig för någon av de andra kollegorna. Men inte för henne som berättade detta idag. Aldrig.

Kommentarer
Lillasyster

OCD är ju verkligen ingen att skratta åt! Några i klassen gjorde en utställning om det.

Vilken jävla människa! Förstår att du inte känner dig bekväm med att säga något till henne. Fy vilken beteende! :(

2012-11-16 @ 13:12:13
Tantmango

Usch det låter inget vidare. Trist med sådanamänniskor. Men kanske finns det andra vettigare där? Jag undrar lite var det är för slags jobb du har?

Svar: Jag jobbar som revisorsassistent på en liten byrå. Och ja, det finns andra som är vettigare.
The Worrying Kind

2012-11-16 @ 16:47:31
URL: http://tantmango.se

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback